19. 5. 2024   |   svátek má Ivo
 

Výživová poradna › Chilli con carne

Název Množství a jednotka
červené fazole v nálevu 400 g
hovězí maso mleté 500 g
olej 2 lžíce
cibule 2 ks
česnek 4 stroužky
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: mexická světová
Příprava: 15 min.
Vaření: 01 h. 15 min.
Jarča



Postup
Na oleji osmažíme na kostičky nakrájenou cibuli a po chvíli přidáme utřený česnek a maso. Opečeme, aby se zatáhlo a přisypeme nakrájenou zeleninu, papriky, rajčata a všechno koření - chilli, sladkou papriku, pepř i sůl. Dusíme, až je maso měkké. Nakonec vmícháme rajský protlak a sterilované červené fazole. Chvíli povaříme.


 


RECEPTY

Falešný tatarák z brambor

Postup: Brambory uvaříme v osolené vodě, nebo použijeme zbytek brambor od oběda.... zobrazit recept

RECEPTY

Kuře v soli

Postup: Kuře opláchneme, osolíme ze všech stran i zevnitř. Do pekáčku nasypeme 1,5 kg... zobrazit recept

RECEPTY

Brokolice zapečená se sýrem

Postup: Brambory oškrábeme a v celku dáme vařit. Osolíme, okmínujeme. Vaříme asi 10... zobrazit recept

RECEPTY

Šopský salát exclusive

Postup: Zeleninu nakrájíme nadrobno, balkánský sýr na kostičky (trošku odeberu a... zobrazit recept

RECEPTY

Brokolicové lívanečky

Postup: Brokolici uvaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, brokolici dáme do misky... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

Hotel Singer

Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...